POUL HARBOE  
     
  PLASTIKKIRURGI  
     
  ETISKE PRINCIPPER  
     
  PRISER OG
TILSKUD
 
     
  KONTAKT  
     
  BOOK EN KONSULTATION  
     
  LINKS  
     
  TILBAGE TIL
FORSIDE
 

 

 

POUL HARBOE


 

 

 

 


Er født i december 1959. Er gift og far til fire børn.

Lægevidenskabelig embedseksamen fra Københavns Universitet i 1988.
Speciallæge i plastikkirurgi i 2000 og ansat som sådan på Odense Universitetshospital. Fra 2002 - 2004 fungeret som overlæge samme sted med ansvar for diverse former for hudkræft.

Har arbejdet som fuldtids kosmetisk plastikkirurg med egen klinik på Hamlet fra 2004 - 2007 og overtog 1. maj 2007 ejerskabet af Søllerød Privathospital.
Aktiviteten her blev indstillet af likviditetsmæssige årsager 1. januar 2011.

Begyndte at arbejde med kosmetisk kirurgi på Erichsens Privathospital i 1997. Her tog jeg mig specielt af fedtsugninger, og har anvendt alle typer apparaturer, som findes i dag.

Har stor erfaring med næsten alle afskygninger af kosmetisk kirurgi. Har foretaget mere en 1500 brystforstørrelser, 500 øjenlågsoperationer, har lavet ansigtsløftninger i mere end 6 år og har foretaget mere end 150 ialt.

Underviser læger, kommende plastikkirurger, i ansigtsløftninger på nordiske kurser så vel i Danmark som i udlandet. Har tidligere været tilknyttet så vel Københavns som Odense Universitet som klinisk lærer.

Talrige studiebesøg af såvel national som international karakter og har et stort internationalt netværk af plastikkirurger. Deltager årligt i mindst 2 internationale kongresser og har mindst 2 studie årligt og har haft dette siden 2001.

Medlem af:
 International Society of Aesthetic Plastic Surgey (ISAPS)

B
estyrelsesmedlem og næstformand for:
Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi (DSKP).

Sidder i bestyrelsen for:
Dansk Plastikkirurgisk Mammaregister.

Holder flere medlemskaber af danske kirurgiske selskaber.

 

Opdateret 14.9.2011